Elektornikai hulladékgyűjtés

A Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. 2012. április 14-én 8 órától 11 óráig ingyenes elektronikai hulladékgyűjtési akciót szervez. Az elhasznált, szükségtelen elektromos készülékeiket térítésmentesen átvesszük és elszállítjuk. Az elektronikai hulladékaikat a város több pontján kialakított gyűjtőhelyen vesszük át.

 

Az átvevő helyek az alábbiak:

 • Kórház utca - Oroszlán Gyógyszertár előtt

 • Polgármesteri Hivatal parkolója, (Profi felől)

 • Püspökladányi út - Maros út sarok

 • Bethlen G. út - Kisújszállási út sarok

 • Sajó utca - Kisújszállási út sarok /Kiskulcsosi Ált. Isk. parkolója

Az alábbi típusú elektronikai hulladékot vesszük át:

- televízió, rádió, mikrohullámú sütő, porszívó, konyhai elektromos háztartási készülékek, számítástechnikai eszközök: számítógép, monitor, faxgép, hűtőszekrény, mosógép, egyéb elektromos készülékek.

 

Kérjük Önöket, hogy a selejtezésre váró elektronikai eszközeiket a megadott helyen és időpontban helyezzék el. Kizárólag csak a háztartásban feleslegessé vált, egy egész egységet alkotó (bontatlan), elektronikai készülékeiket vesszük át. A konténereket 11 óra után elszállítjuk.

A konténerek mellett felügyelő személyzet lesz, az elhelyezett hulladékban "turkálni", elektromos berendezést elvinni TILOS és balesetveszélyes!

Kérjük, hogy egészségünk és környezetünk érdekében éljenek a fenti lehetőséggel!

Köszönjük támogató együttműködésüket!

 

 

Lomtalanítás

Az elektronikai hulladékgyűjtést követően a Kft. 2012. április 16-tól 20-ig lomtalanítást végez a város területén.

Elszállítás:

- A szállítást a kommunális hulladékszállítással egyezően végezzük, naponta mindig azokon az utcákon, ahol a rendszeres hulladékszállítás történik.

- Az Északi külvárosi részen 2012. április 17-én kedden, a Déli külvárosi városrészen 2012. április 19-én csütörtökön történik a lomtalanítás.

- Az elszállítás reggel 700 órakor kezdődik, és a hulladékszállítás a szokott útvonalon halad. Felhívjuk a Tisztelt lakosság figyelmét, hogy a kihelyezett elszállításra váró hulladékokért az elszállítás pillanatáig a hulladék tulajdonosa felel. Ezért kérjük, hogy ne helyezzék ki napokkal korábban a lomtalanításra szánt hulladékot! Aki az adott napon nem tartózkodik otthon, illetve a hulladék felügyeletét egyéb módon (pl. szomszéd által) sem tudja megoldani, kérjük jelezze felénk az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 59/503-317, 59/503-318, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Így elkerülhetjük a felesleges munkával és a közvetlen lakókörnyezetünk szennyezésével járó kellemetlenségeket!

 

Elszállításra kerülő anyagok:

- A lomtalanítás során elsősorban használhatatlanná vált eszközöket, illetve udvar, kert, alsóépület takarításából származó hulladékokat szállítunk el:

bútordarabok, műanyag eszközök, fahulladék, ruhanemű, textíliák, üveghulladék, zsákba rakott biológiailag lebomló hulladékok, egyéb nem veszélyes anyagok.

Nem szállítunk el:

- olyan hulladékokat, amelyeket más gyűjtőpontokon díjmentesen átveszünk, illetve a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség által kiadott engedélyünk nem tesz lehetővé.

Ezek:

veszélyes anyagokat tartalmazó kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések (hűtőgépek, mosógépek, televíziók, rádiók, porszívók, konyhai elektromos berendezések, egyéb elektromos berendezések, számítástechnikai eszközök), fénycsövek és egyéb higanytartalmú hulladékok, nagyméretű fémhulladékok, akkumulátorok, olajhulladékok és folyékony üzemanyagok hulladékai, autógumik, gépalkatrészek, állati eredetű hulladékok.

- építési-bontási törmeléket, annak elszállítására a konténeres szállítás lehetősége adott.

- fák, cserjék, szőlők metszéséből, gallyazásából származó nagyméretű hulladékokat. Ezeket a biológiailag lebomló hulladékokat hulladéklerakó telepnél erre a célra létesített területen kell elhelyezni.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a feleslegessé vált eszközeiket ezek figyelembevételével legyenek szívesek a lakóingatlanuk elé kihelyezni!

 • 2018.június.04, hétfő

  Tájékoztató

  Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Társaságunk 2018. április 01-től nem hulladékgazdálkodási közszolgáltató. A Társaság korábbi tevékenységével érintett településeken az NHSZ-Tisza Nonprofit. Kft. a regionális hulladékgazdálkodási közszolgáltató. Alvállalkozóként a Karcag Térségi Közszolgáltató Nonprofit Kft. került bevonásra az adott területen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás folyamatos ellátására. Bővebb információ: www.ktkkft.hu, www.nhsztisza.hu

 • 2015.január.20, kedd

  Tájékoztató a Füzesgyarmati hulladékszállításról

  Tájékoztató a Füzesgyarmati hulladékszállításról Tájékoztatjuk Önöket, hogy Füzesgyarmat város területén 2015. január 1-től a Karcag Térségi Közszolgáltató Nonprofit Kft. látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást. További részletek »

 • 2013.július.01, hétfő

  Megkezdtük a szolgáltatásunkat Füzesgyarmaton is

  Megkezdtük a szolgáltatásunkat Füzesgyarmaton is Füzesgyarmat város területén 2013. július 1-től a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást.

  Tájékoztató a füzesgyarmati hulladékszállításról »

 • 2012.november.30, péntek

  "Házi komposztálás népszerûsítése Karcagon 2011-ben" pályázati események - 3

  "Házi komposztálás népszerûsítése Karcagon 2011-ben" pályázati események Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretén belül támogatott KEOP 6.2.0/A/11 "Házi komposztálás népszerűsítése Karcagon 2011-ben" c. pályázata sikeresen lezárult.  

  További részletek a projektről »

 • 2012.május.24, csütörtök

  "Házi komposztálás népszerûsítése Karcagon 2011-ben" pályázati események - 2

  "Házi komposztálás népszerûsítése Karcagon 2011-ben" pályázati események Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretén belül támogatott KEOP 6.2.0/A/11 "Házi komposztálás népszerűsítése Karcagon 2011-ben" c. pályázatának első rendezvényei sikeresen megvalósultak.   Még mindig van lehetőség csatlakozni hozzánk! További részletek a projektről »

 • 2012.április.10, kedd

  Elektornikai hulladékgyűjtés - Lomtalanítás

  ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉS A Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. 2012. április 14-én 8 órától 11 óráig ingyenes elektronikai hulladékgyűjtési akciót szervez. Az elhasznált, szükségtelen elektromos készülékeiket térítésmentesen átvesszük és elszállítjuk. Az elektronikai hulladékaikat a város több pontján kialakított gyűjtőhelyen vesszük át.   LOMTALANÍTÁS Az elektronikai hulladékgyűjtést követően a Kft. 2012. április 16-20-ig lomtalanítást végez a város területén. A lomtalanítást a kommunális hulladékszállítással egyezően végezzük, naponta mindig azokon az utcákon, ahol a rendszeres hulladékszállítás történik.  

  Részletek az elektronikai hulladékgyűjtésről és a lomtalanításról »

 • 2012.március.19, hétfő

  "Házi komposztálás népszerűsítése Karcagon 2011-ben" pályázati események

  "Házi komposztálás népszerűsítése Karcagon 2011-ben" pályázati események A pályázat rendezvényei hamarosan elindulnak. Elsőként a 2012. március 31-én tartandó csoportfoglalkozásra várjuk a jelentkezőket. Mindenkihez személyre szóló meghívót juttatunk el, amelyben szerepel a foglalkozás pontos időpontja. Várjuk jelentkezésüket a KAPCSOLAT menüpont alatti elérhetőségeinken!   További részletek a rendezvényen való részvétel lehetőségeiről »  

 • 2012.január.31, kedd

  Tudnivalók a karcagi hulladékszállításról

  Tudnivalók a karcagi hulladékszállításról A szolgáltató által biztosított sárga zsákok kizárólag a szelektíven gyűjtött hasznosítható hulladékok gyűjtésére, a barna zsákok pedig csak a kerti szerves hulladékok gyűjtésére használhatók! A hasznosítható hulladékokat (műanyag, papír, fém italos doboz, italos karton stb.) vegyesen kell gyűjteni a feliratos sárga zsákokban. A zsák oldalára rá van nyomtatva, hogy milyen típusú hulladékok kerülhetnek bele. Jó tudni, hogy ezek a hulladékok a zsákok kiürítése után emberek által kerülnek további válogatásra, tehát nagyon fontos, hogy kizárólag tiszta, szennyeződésmentes hulladékok kerüljenek a zsákokba!

  További részletek a tudnivalókról »

 • 2012.január.31, kedd

  Komposztálási hírek

  Komposztálási hírek Kérjük, hogy akik már használnak komposztáló edényt, szíveskedjenek leadni a 2011. évi komposztálási naplót! Az újabb komposztálási program során, az edények kiosztásának a várható időpontja 2012. február-március. Minden érintettnek személyre szóló meghívót küldünk az edények átvételére!

 • 2011.december.13, kedd

  KARÁCSONYKOR VÁLTOZÁS A HULLADÉKSZÁLLÍTÁSBAN!

  KARÁCSONYKOR VÁLTOZÁS A HULLADÉKSZÁLLÍTÁSBAN! Felhívjuk a szíves figyelmüket, hogy 2011. december 26-án, (karácsony hétfő), hulladékszállítás nem lesz! Azokon a városrészeken - ahol hétfői nap a hulladékszállítás napja -, kedden történik majd a hulladékok elszállítása, ezért kérjük a tisztelt érintetteket, hogy a keddi napon szíveskedjenek a kukáikat az utcára helyezni! Az ünnep utáni héten a megszokott rend szerint történik a szállítás. Minden Tisztelt Ügyfelünknek kellemes karácsonyt, és eredményes boldog új évet kívánunk! Köszönjük támogató együttműködésüket!

 • 2011.október.24, hétfő

  "Házi komposztálás népszerűsítése Karcagon 2011-ben"

  "Házi komposztálás népszerűsítése Karcagon 2011-ben" Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretén belül a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. pályázati támogatást nyert, amely lehetővé teszi, hogy a programhoz kapcsolódó háztartásokba ismételten 300 db komposztáló edény kerüljön kihelyezésre.   További részletek a programban való részvétel lehetőségeiről »

 • 2011.június.02, csütörtök

  PÜNKÖSD HÉTFŐN VÁLTOZÁS A HULLADÉKSZÁLLÍTÁSBAN

  PÜNKÖSD HÉTFŐN VÁLTOZÁS A HULLADÉKSZÁLLÍTÁSBAN Felhívjuk a szíves figyelmüket, hogy 2011. június 13-án, Pünkösd Hétfőn, hulladékszállítás nem lesz! Azokon a városrészeken - ahol hétfői nap a hulladékszállítás napja -, kedden történik majd a hulladékok elszállítása, ezért kérjük a Tisztelt érintetteket, hogy a keddi napon szíveskedjenek a kukáikat az utcára helyezni! Az ünnep utáni héten a megszokott rend szerint történik a szállítás. Köszönjük támogató együttműködésüket!

 • 2011.április.05, kedd

  ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓ

  ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓ A Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. 2011. április 16-án 8 órától 11 óráig ingyenes elektronikai hulladékgyűjtési akciót szervez. Az előző évekhez hasonlóan az elhasznált, szükségtelen elektromos készülékeiket (pl.: televízió, rádió, mikrohullámú sütő, porszívó, konyhai elektromos háztartási készülékek, számítógép, monitor, faxgép, hűtőszekrény, mosógép, stb.) térítésmentesen átvesszük és elszállítjuk a város több pontján kialakított gyűjtőhelyről.   LOMTALANÍTÁS Az elektronikai hulladékgyűjtést követően a Kft. 2011. április 18-22-ig, reggel 7 órától lomtalanítást végez a város területén. A lomtalanítást a kommunális hulladékszállítással egyezően végezzük, naponta mindig azokon az utcákon, ahol a rendszeres hulladékszállítás történik.   HÚSVÉT HÉTFŐN VÁLTOZÁS A HULLADÉKSZÁLLÍTÁSBAN 2011. április 25-én,húsvét hétfőn, kukás hulladékszállítás és barna zsákos begyűjtés nem lesz. Ezeken a városrészeken - ahol hétfői nap a hulladékszállítás napja -, kedden történik a...

  Fenti híreink részletesen »

 • 2011.március.22, kedd

  KOMPOSZTÁLÁSI KÉRDŐÍV

  KOMPOSZTÁLÁSI KÉRDŐÍV Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. 2010-ben pályázati támogatást nyert házi komposztáló edények lakossághoz történő kihelyezésére. A pályázat keretében az Önök által felmerült igényekhez nem tudtunk megfelelő számú edény biztosítani, ezért újabb pályázatot nyújtunk be. Kérjük Önöket, hogy akik még szeretnének komposztálni otthonukban, és szívesen csatlakoznának a karcagi komposztálási programhoz, azok az alábbi kérdőívet legkésőbb 2010. március 31-ig szíveskedjenek a címünkre visszajuttatni! Részletes tájékoztató és a komposztálási kérdőív letöltése »

 • 2011.március.01, kedd

  KOMPOSZTÁLÁSI HÍRLEVÉL

  KOMPOSZTÁLÁSI HÍRLEVÉL A Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül benyújtott KEOP 6.2.0/A "Házi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt Karcagon" című pályázata 2010. évben támogatást nyert. Karcag város lakosságának egy részénél, a pályázat keretén belül 250 db 400 literes és az intézményekbe 20 db 1.000 literes Kompolyt típusú komposztáló edény került elhelyezésre. A pályázat céljáról és a komposztálásról mint eljárásról hírlevelünkben olvashat további részleteket. A hírlevél anyagának letöltése »

 • 2010.október.28, csütörtök

  MEGHÍVÓ

  MEGHÍVÓ A Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. tisztelettel meghívja Önt/Önöket a "Házi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt Karcagon" című KEOP 6.2.0/A számú pályázat rendezvénysorozatára. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendezvények időpontjai tervezett időpontok, kérjük minden rendezvény előtt figyeljék a Karcagi Szuperinfóban megjelenő tájékoztatónkat! Kérjük, hogy aktív részvételükkel segítsék a programunk sikerét, megtisztelő megjelenésükre feltétlenül számítunk! Meghívó letöltése »

 • 2010.július.27, kedd

  FELHÍVÁS

  FELHÍVÁS A Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. 2009. évben pályázati támogatást nyert házi komposztáló edények lakossághoz történő kihelyezésére. A pályázat keretében az Önök által felmerült igényeket nem tudtuk kielégíteni, ezért újabb pályázat benyújtását tervezzük. A pályázat benyújtása előtt fel kell mérnünk a házi komposztáláshoz kapcsolódó előzetes igényeket a karcagi lakossága körében. Ezért kérjük Önöket, hogy akik még szeretnének komposztálni otthonukban, és szívesen csatlakoznának a karcagi komposztálási programhoz, azok az alábbi kérdőívet legkésőbb 2010. augusztus 10-ig szíveskedjenek a címünkre visszajuttatni! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy akik már az előző pályázatnál leadták az igényüket, kérdőívüket, (várólistán vannak) azok már ne küldjék be újból az alábbi kérdőívet, mert velük már automatikusan tervezünk a következő pályázatunk során. A felmérés eredménye alapján tudjuk majd a kihelyezendő edények számát meghatározni. Együttműködésüket előre is köszönjük! |...

 • 2010.július.26, hétfő

  További információk a komposztálási mintaprojektről

  További információk a komposztálási mintaprojektről A "Házi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt Karcagon” című program keretében 250 db 400 literes komposztáló edény került kiszállításra a lakosság körében. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a komposztálási útmutatón kívül komposztmester segítségét is igényelhetik. Hamarosan elkészül a kisfilmünk, melyet a Karcagi TV fog vetíteni, illetve a Kft.-nél is ingyenesen is ki lehet majd kölcsönözni. A rendezvényekkel kapcsolatosan folyamatosan tájékoztatjuk Önöket. Kérjük, hogy amennyiben a komposztálási tevékenységgel kapcsolatosan bármilyen kérdésük van illetve segítségre van szükségük keressenek bennünket!   "Komposztáljon velünk!"

 • 2010.május.26, szerda

  Megkezdődött a komposztáló edények kiszállítása

  Megkezdődött a komposztáló edények kiszállítása Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy KEOP 6.2.0/A "Házi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt Karcagon" című pályázat keretén belül elkezdtük a komposztáló edények kiszállítását azon jelentkezők számára, akik visszaküldték a bérleti megállapodást valamint a kérdőívet. További tudnivalókról és programokról tájékoztatjuk Önöket. Sikeres komposztálási munkát kívánunk!   "Komposztáljon velünk!"

 • 2010.március.30, kedd

  Tájékoztató a "Házi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt Karcagon" című nyertes pályázat tudnivalóiról

  Tájékoztató a "Házi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt Karcagon" című nyertes pályázat tudnivalóiról Ezúton szeretnénk megköszönni az eddigi jelentkezéseket a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. által az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül benyújtott és sikeresen elnyert KEOP 6.2.0/A "Házi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt Karcagon" című pályázatra.

  A tájékoztató további részletei »

 • 2010.február.22, hétfő

  Tisztelt Lakosság!

  Tisztelt Lakosság! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül, a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. által benyújtott KEOP 6.2.0/A "Házi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt Karcagon" c. pályázat támogatást nyert. A támogatással lehetővé vált, hogy a programhoz kapcsolódó háztartásokba komposztáló edények kerüljenek kihelyezésre. Azon lakosok részére, akik vállalják a házi komposztáló rendeltetésszerű használatát, térítésmentesen biztosítjuk az edényt és az ismertető anyagokat. A projekt részeként környezettudatossággal és komposztálással kapcsolatos tájékoztatókat és rendezvényeket is szervezünk. Az előző évben visszaküldött kérdőívekkel már sokan kapcsolódtak a programhoz, de korlátozott számban még várjuk az érdeklődőket! Szándékukat szíveskedjenek mielőbb jelezni felénk! Az edények átadásáról a későbbiekben pontosan tájékoztatjuk Önöket.   "Komposztáljon velünk!"

 • 2010.január.15, péntek

  2010 Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2010-ben is folytatjuk a "házhoz menő" szelektív hulladékgyűjtést Karcagon. A háztartásokban szelektíven gyűjtött hulladékokat a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. díjmentesen elszállítja otthonuk elől. Az erre a célra készített, feliratozott zsákokat a Kft. - korlátozott számban -, ingyenesen biztosítja a lakosság részére. Kérjük, hogy minél többen vegyék igénybe a szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget!